Novostavba hotelu Velichovky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce je projekt novostavby hotelu o třech nadzemních a jedním podzemním podlaží. Projekt je zpracován ve stupni provádění stavby, se zaměřením na návrh konstrukčních detailů a energetické náročnosti budovy. Součástí je také požárně bezpečnostní řešení novostavby hotelu. Dispoziční řešení a architektonické ztvárnění je dle požadavků investora s ohledem na platné zákony, vyhlášky, normy. Pro novostavbu hotelu jsou navrženy tradiční materiály s ohledem na nejnovější poznatky ve stavebnictví.
This diploma’s dissertation is on project of a new hotel building with three aboveground and one underground floors. This study starts at the building stage and focuses on the construction details and energy demands of the building. Also included is a fire safety solution for the new hotel building. The layout and architectural desing is according to the investor´s requirements, with respect to applicable laws, regulations, standards. Traditional materials are designed for the new building, taking into account the latest developments in the construction industry.
Description
Citation
KUŽELA, J. Novostavba hotelu Velichovky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Doc.Ing. Imrich Mikolai, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Miloš Lavický, Ph.D. - místopředseda, Ing. Jindřich Woytela - tajemník, Ing. Ing. Petra Nováková - tajemník, Ing. Markéta Sedláková, Ph.D. - člen, Ing. Roman Brzoň, Ph.D. - člen, doc. Ing. Aleš Rubina, Ph.D. - člen, Ing. Milan Pilgr, Ph.D. - člen, Ing. Eva Fajkusová - člen
Date of acceptance
2019-01-29
Defence
Student Kužela Jan seznámil komisi s obsahem své diplomové práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad diplomovou prací ~Novostavba hotelu Velichovky~ reagoval výborně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO