Autosalon s autoservisem Mazda

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá návrhem autosalonu s autoservisem pro vozidla značky Mazda v Trenčíne. Jedná se o samostatně stojící objekt na rovinatém terénu. Objekt autosalonu s autoservisem má dvě nadzemní podlaží a jedno podzemní podlaží. Na prvním podzemním podlaží se nachází podzemní garáž určena pro nová auta k prodeji. V prvním nadzemním podlaží se nachází autosalon se zázemím pro zákazníky a autoservisem se zázemím pro zaměstnance autoservisu. Na druhém nadzemním podlaží se nachází kanceláře se zázemím pro personál. Objekt je navržen z konstrukčního systému ze železobetonu a pórobetonových tvarovek. Stropy jsou monolitické železobetonové a střecha je řešena jako plochá s vazníky a s železobetonovou deskou. Práce obsahuje projektovou dokumentaci pro provádění stavby.
This diploma thesis describes the design of showroom and car service of Mazda brand in Trencin. It is a detached building on a flat terrain. The car showroom and car service have two above-ground floors and one underground floor. On the first underground floor there is an underground garage designed for new cars for sale. On the first floor there is a car showroom with a customer base and a car service with facilities for car service staff. On the second floor there are offices with facilities for staff. The building is designed from a reinforced concrete structure and porous concrete blocks. The ceilings are monolithic reinforced concrete and the roof is designed as flat with trusses and reinforced concrete slab. The work includes project documentation for the construction.
Description
Citation
DOŠEK, S. Autosalon s autoservisem Mazda [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Ján Rybárik, Ph.D - předseda, doc. Ing. Ladislav Štěpánek, CSc. - místopředseda, Ing. Jakub Král - tajemník, Ing. Ondřej Pilný - tajemník, Ing. Radim Kolář, Ph.D. - člen, Ing. Dušan Hradil - člen, doc. Ing. Ondřej Šikula, Ph.D. - člen, prof. Ing. Jindřich Melcher, DrSc. - člen, Ing. Miroslav Maňas - člen
Date of acceptance
2019-01-29
Defence
Student Došek Samuel seznámil komisi s obsahem své diplomové práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad diplomovou prací ~Autosalon s autoservisem Mazda~ reagoval výborně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO