Nemocnice Teplice, pavilon operačních sálů – stavebně technologický projekt

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem této diplomové práce je stavebně-technologické řešení projektu nového pavilonu, který se nachází v areálu nemocnice Teplice. Jedná se o dvoupodlažní železobetonový monolitický skelet. Práce obsahuje technickou zprávu stavebně technologického projektu, zprávu zařízení staveniště, dopravní vztahy v okolí staveniště, řešení dopravních tras pro dopravu materiálů, návrh hlavních stavebních strojů a mechanizmů, plán BOZP, ochranu životního prostředí, časový plán, technologický předpis monolitických konstrukcí, technologický předpis vrtaných pilot, kontrolní a zkušební plány, smlouvu o dílo, rozpočet hrubé stavby a limitky zdrojů.
The subject matter of the diploma thesis is the structurally technical resolution of a new pavilion project, which is situated in the area of the Teplice hospital. The pavilion consists of a two-storey ferroconcrete monolithic framework. The thesis contains a technical report of the construction-technological project, a report of the construction site equipment, a traffic stance in the surroundings of the construction site, a solution of traffic alinements for the transport of materials, a design of the main building machines and mechanisms, a plan of health and safety at work, the environmental protection, a timetable, a technological prescription of monolithic structures, a technological prescription of drilled piles, an inspection and test plans, a contract for work, the budget of the gross superstructure and a resource limit.
Description
Citation
KRATĚNA, D. Nemocnice Teplice, pavilon operačních sálů – stavebně technologický projekt [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realizace staveb
Comittee
Prof. Ing. Mária Kozlovská, CSc - předseda, Ing. Miloslava Popenková, CSc. - místopředseda, Ing. Erika Kratochvílová - tajemník, Ing. Michal Král - člen, Ing. Mgr. Jiří Šlanhof, Ph.D. - člen, Ing. Rostislav Doubek - člen, Ing. Petr Sedlák, Ph.D. - člen, Ing. Ondřej Fuciman, Ph.D. - člen, Ing. Jana Pražáková - člen
Date of acceptance
2019-01-29
Defence
Student Kratěna Dominik seznámil komisi s obsahem své diplomové práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad diplomovou prací ~Nemocnice Teplice, pavilon operačních sálů – stavebně technologický projekt~ reagoval velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO