Měření a analýza fonokardiografického signálu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá měřením a analýzou fonokardiografického signálu. Je zde zkoumán vliv vlastností a parametrů použitých součástek na kvalitu měření těchto signálů. Důraz je zejména kladen na zesilovače a mikrofony. Měření je prováděno pomocí měřící karty PCI6221E . Zpracování a analýza dat pak probíhá pomocí programů vytvořených v programovém prostředí LabView.
This work is engaged in measurning and analysis of phonocardiographic signal. Effect of characteristics and parameters of used parts is examined due to quality of measurement of these signals. The emphasis is put especially on the amplifiers and microphones. The measurment is done by measure card PCI6221E. Data processing and analysis is proceeding by the help programmes, which are created in programmatic environmen LabView.
Description
Citation
VŠETULA, P. Měření a analýza fonokardiografického signálu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Ing. Jiří Svačina, CSc. (předseda) prof. Ing. Milan Sigmund, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Radim Kolář, Ph.D. (člen) Ing. Jan Prokopec, Ph.D. (člen) Ing. Vlastimil Navrátil, Ph.D. (člen) Ing. Ivo Viščor, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2008-06-17
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své bakalářské práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO