Analýza meteorologických dat

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Cílem této práce je seznámit se se strukturou meteorologických dat, vybrat vhodný program pro jejich zpracování a provést teoretický a grafický rozbor dat. V práci je popsán sběr dat z meteorologické stanice, struktura dat, jednotlivé meteorologické prvky, jejich měření a volba vhodného statistického programu. Praktická část obsahuje grafy s komentářem. Závěr shrnuje výsledky provedených analýz.
The aim of this study is to recognize structure of data from the meteorological station, choose useful programme for its analysis and make a theoretical analysis and graphics. The work describes the collection of data from meteorological stations, data stucture, meteorological elements, their measurement and selection of appropriate statistical program. Practical part includes charts with commentary. Conclusion summarizes the results of the analysis.
Description
Citation
VOTAVOVÁ, B. Analýza meteorologických dat [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Biomedicínská technika a bioinformatika
Comittee
prof. Ing. Ivo Provazník, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Jiří Rozman, CSc. (místopředseda) Ing. Martin Vítek, Ph.D. (člen) MUDr. Marie Nováková, Ph.D. (člen) MUDr. Lenka Forýtková, CSc. (člen)
Date of acceptance
2010-06-18
Defence
Studentka prezentovala výsledky své bakalářské práce. Komise byla seznámena s posudkem vedoucího práce a oponenta. Otázka oponenta byla zodpovězena. Do diskuze se zapojil prof. Provazník, Ing. Vítek a prof. Nováková.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO