Systém pro řízení intenzity osvětlení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tématem mé semestrální práce je zpracovat systém pro řízení intenzity osvětlení. Je to elektronické zařízení, které na základě nastavení a vstupních signálů řídí intenzitu osvětlení. Toto zařízení může pracovat na jednofázové nebo vícefázové soustavě. Ovládání zařízení je pomocí řídícího signálu DMX-512, který je standardem pro ovládání osvětlovací techniky. Nastavování zařízení je doménou osobního počítače, nebo v omezené formě pomocí malého připojeného displeje.
The aim of my master’s thesis is a system for control of the light intensity. It is electronic equipment which controls the intensity of the light circuits based on settings and input signals. This equipment could work on single-phase systems or multiphase systems. The equipment is controlled by the signal DMX-512 which is a standard for the control of lighting technologies. The set up of this equipment is based on a personal computer or in a limited form by a small connected display.
Description
Citation
HARMAN, J. Systém pro řízení intenzity osvětlení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Kybernetika, automatizace a měření
Comittee
prof. Ing. Stanislav Ďaďo, DrSc. (předseda) prof. Ing. František Šolc, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Petr Fiedler, Ph.D. (člen) Ing. Marie Havlíková, Ph.D. (člen) Ing. Zdeněk Havránek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-08
Defence
Student obhájil diplomovou práci.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO