Štíhlá výroba elektronických komponent

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Předmětem diplomové práce „Štíhlá výroba elektronických komponent“ je aplikovat štíhlou výrobu na pracovištích v konkrétním podniku. Cílem práce je zorientovat se ve štíhlé výrobě a aplikovat její jednotlivé metody na pracovišti. První část práce se zabývá teoretickou přípravou, porozumění štíhlé výroby a metodami štíhlé výroby. Druhá část se zabývá analýzou výrobních procesů, aplikací metod štíhlé výroby a návrhy pracovišť.
Aim of diploma thesis “Lean production of electronics” is to apply lean production on workplaces in concrete company. Object of thesis is to orientate in lean production and apply its individual methods on workplace. First part of thesis is dealing with theoretical preparation, understanding lean production and methods of lean production. Second part is dealing with analyzing production processes, application of methods of lean production and designing workplaces.
Description
Citation
HÁLA, A. Štíhlá výroba elektronických komponent [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektrotechnická výroba a management
Comittee
prof. Ing. Jaromír Kadlec, CSc. (předseda) doc. Ing. Petr Bača, Ph.D. (místopředseda) Ing. Ivana Groligová, CSc. (člen) Ing. Karel Pospíšil (člen) doc. Ing. Marie Sedlaříková, CSc. (člen)
Date of acceptance
2009-06-09
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se zadáním, zpracováním a výsledky své diplomové práce a zodpověděl otázky a připomínky oponenta. Otázky u obhajoby: Jaké jsou celkové náklady a ev. zisková marže při stanovení ceny?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO