Systém pro správu klíčů pomocí RFID

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá popisem a návrhem systému pro správu klíčů pomocí RFID technolofie. Klade si za cíl vytvoření kompletních rozhodovacích a řídicích algoritmů pro tento systém včetně ovládacího programu pro platformu Windows. Praktickým výstupem diplomové práce je mikrokontrolerém řízený systém, který na základě zadaných opravnění rozhodne, zdali má dotyčný člověk přístup do systému a popřípadě, které klíče si může vyzvednout.
This thesis dealing with description and system design for administration keys trough the using RFID technology. The main task of this thesis is create a complete controlling algorithms for this system include operating program for platform Windows. Practically output of this thesis is system controlled by microcontroller, which make a decision based on authorisation whether man in question have an accession to the system and which keys he can take.
Description
Citation
VESELÝ, A. Systém pro správu klíčů pomocí RFID [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektrotechnická výroba a management
Comittee
prof. Ing. Jaromír Kadlec, CSc. (předseda) doc. Ing. Marie Sedlaříková, CSc. (místopředseda) Ing. Bohuslav Res, CSc. (člen) Ing. Jiří Starý, Ph.D. (člen) doc. Ing. Petr Křivík, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2008-06-11
Defence
Student seznámil státní zkušební komisi s podstatnou částí své závěrečné práce a zodpověděl otázky a připomínky oponenta. 1. Co vedlo k volbě původního procesoru? 2. Jake parametry byly rozhodující?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO