Implementace ERP systému ve firmě a jeho propojení s E-shopem

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá implementací ERP systému ve společnosti s propojením elektronického obchodu firmy a navrhuje řešení, jak realizovat procesy ve společnosti, které jsou logické a funkční a zároveň, které budou přínosem pro efektivní chod společnosti za účelem dosažení zisku. Specifikuje hlavně charakteristiky ERP systému a elektronického obchodu, podmínky jak vznikají a právní aspekty pro obchodování na internetu a obsahuje návrh varianty ERP systému s propojením na elektronický obchod.
This thesis deals with the ERP system at the interconnection of e-commerce companies and proposing solutions to implement processes in companies that are logical and functional as well, which will assist in the efficient running of the company for profit. Specifies the main characteristics of the ERP system and e-commerce, and the terms of the legal aspects of Internet business and includes variations of the ERP system design with links to electronic commerce.
Description
Citation
LUŽNÍK, T. Implementace ERP systému ve firmě a jeho propojení s E-shopem [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Jiří Dvořák, DrSc. (předseda) doc. Ing. Peter Chudý, Ph.D., MBA (místopředseda) doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (člen) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO