Projekt na podporu cestovního ruchu financovaný z evropských fondů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce obsahuje návrh projektu a je přípravou podkladů pro vybudování krytého bazénu s wellness centrem v Kyjově financovaného z evropských strukturálních fondů. Projekt vychází z analýzy potřeb regionu Kyjovsko. Návrh je zpracován tak, aby odpovídal struktuře žádosti o financování projektů z ESF. Důraz je kladen na udržitelnost projektu a jeho tržní, finanční, ekonomické a environmentální hodnocení.
The master´s thesis proposes a project financed from the EU funds. The proposal is focused on building an indoor swimming pool with wellness center in Kyjov. It analyses the current regional situation in Kyjovsko region and characterizes project´s usefulness and availability. This proposal follows the structure of formal project application. It emphasizes market, financial, economic and environmental views and assessments of the project.
Description
Citation
KOLAJOVÁ, D. Projekt na podporu cestovního ruchu financovaný z evropských fondů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) Ing. Martin Slezák (místopředseda) doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (člen) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-02-01
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO