Bezpečená komunikace mezi data loggerem a databazovým serverem

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Táto práca je zameraná na analýzu bezpečnostných rizík pri prenose dát v sieti Internet a navrhnutie niekoľkých možných riešení zabezpečenia komunikácie medzi jednotkou zberu dát a serverom pre spracovanie dát. Výsledkom je navrhnuté riešenie zabezpečenia tejto dátovej komunikácie pomocou SSL vrstvy.
This work is aimed to analyze security risks of data transfer in Internet network and to design couple of possible solutions for securing communication between data logger and server for data processing. As a result, solution of securing this data communication by SSL layer was designed.
Description
Citation
FEREK, M. Bezpečená komunikace mezi data loggerem a databazovým serverem [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Telekomunikační a informační technika
Comittee
doc. Ing. Vladimír Kapoun, CSc. (předseda) doc. Ing. Václav Zeman, Ph.D. (místopředseda) Ing. Radomír Svoboda, Ph.D. (člen) doc. Mgr. Karel Slavíček, Ph.D. (člen) Ing. Ivo Herman, CSc. (člen) Ing. Zdeněk Martinásek, Ph.D. (člen) Ing. Petra Lambertová (člen)
Date of acceptance
2011-06-09
Defence
Jak je chráněn "zamknutý region" v paměti jednotky pro sběr dat? Jak je k němu řízen přístup? Kdo má k němu přístup? Jak byla vytvořena Tab. 11.1 s ohodnocením pro jednotlivé navržené varianty? Na základě jakých kritérií byly přiřazeny konkrétní hodnoty? Kdo hodnocení prováděl?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO