Orgány veterinární správy jako složka integrovaného záchranného systému při řešení mimořádných událostí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract
Téma mé bakalářské práce je Orgány veterinární správy jako složka integrovaného záchranného systému při řešení mimořádných událostí. Pro vypracování mé bakalářské práce jsem čerpala z domácích i zahraničních zdrojů. V první části se zabývám legislativou a součinností Orgánů veterinární správy se složkami IZS. Dále činností veterinární správy v případě likvidace nebezpečných nákaz a dalších mimořádných událostí. Na závěr jsem vypracovala vlastní návrh brožury Desatero ptačí chřipky pro veřejnost.
Theme of my bachelor’s thesis is The State veterinary administration as an element of the Integrated Emergency System to solve extraordinary events. For the draw up of my bachelor’s thesis I drew from the domestic and foreign sources. At the first part I deals by legislation and cooperation of The State veterinary administration with elements of the Integrated Emergency system. Then I focus on activities of the veterinary administration in the event of liquidation of dangerous diseases and other extraordinary events. At the conclusion of the thesis I drew own proposition of brochure The Decalogue of bird flu for public.
Description
Citation
ŠUDÁKOVÁ, M. Orgány veterinární správy jako složka integrovaného záchranného systému při řešení mimořádných událostí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Krizové řízení a ochrana obyvatelstva
Comittee
doc. Ing. Jaromír Novák, CSc. (předseda) prof. RNDr. Zdeněk Friedl, CSc. (místopředseda) prof. Ing. Josef Čáslavský, CSc. (člen) prof. Ing. Vladimír Adamec, CSc. (člen) doc. Ing. Pavel Zahradníček, CSc. (člen)
Date of acceptance
2010-06-25
Defence
Studentka prezentovala výsledky své bakalářské práce. Komise vyslechla posudky vedoucího a oponenta, poté se studentka vyjádřila k připomínkám, dotazům a po diskuzi následovalo hodnocení.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO