Pracoviště pro měření termomechanického namáhání

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Práce se zaměřuje na problematiku termomechanického namáhání, na spolehlivost eletrotechnických sestav, na poruchy pájeného spoje a bezolovnaté pájecí slitiny. Cílem práce je návrh a realizace pracoviště pro měření termomechanického namáhání.
The work is focused on problematic of thermomechanical tensions, reliability of electrotechnical assemblys, failures of solder joints and lead-free soldering alloys. The goal of work is project and realisation of station for measuring thermomechanical loading.
Description
Citation
HRUBAN, J. Pracoviště pro měření termomechanického namáhání [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika a technologie
Comittee
prof. Ing. Lubomír Hudec, DrSc. (předseda) doc. Ing. Pavel Legát, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Josef Šandera, Ph.D. (člen) doc. Ing. Pavel Šteffan, Ph.D. (člen) Ing. Martin Frk, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2008-06-11
Defence
Student seznámil komisi se svou bakalářskou prací, dále vysvětloval kolik práce udělal a co by bylo vhodné ještě dopracovat. Diskuse se také týkala formální stránky práce, kde student vysvětloval formální nedostatky své práce.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO