Návrh na zlepšení firemní komunikace

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá návrhem na zlepšení komunikace firmy KOVO Koukola, s.r.o. Rozeznáváme dva hlavní typy firemní komunikace vnitřní a vnější. V práci jsem se zabývala analýzou obou těchto částí. V návrhové části jsem se zaměřila na vnitřní komunikaci a to zejména se zaměstnanci. Výstupem bakalářské práce je soubor návrhů vedoucích ke zlepšení komunikace mezi managementem firmy a zaměstnanci a mezi managementem firmy a uchazeči o práci.
Bachelor thesis deals with improvements suggestion of corporate communication in KOVO Koukola, s.r.o. company. There are two main types of corporate communication, inner and outer. The thesis include both types of communication. Proposal part is focused on inner corporate communication namely on communication with employees. The outup of my theses covers set of proposals leading to improvement of communication between managemement and employees and between management and applicants for a job.
Description
Citation
KELEŠEVOVÁ, Z. Návrh na zlepšení firemní komunikace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2007.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
JUDr. Alena Schillerová, Ph.D. (předseda) Doc. Ing. Jaroslav Sedláček, CSc. (místopředseda) Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (člen) Mgr. Petr Václavek (člen) Ing. Pavel Svirák (člen) Ing. Jiří Jaroš (člen)
Date of acceptance
2007-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO