Analýza mikroekonomické politiky státu v době ekonomické krize

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Práce je zaměřena na kritickou analýzu jednotlivých protikrizových opatření, která by měla oživit hospodářství v České republice v době globální ekonomické krize. V práci jsou tato přijatá opatření rozebrána teoreticky, tedy především jaký mají smysl, jaké jsou jejich očekávané výstupy a jak pravděpodobně ovlivní jednotlivé mikroekonomické subjekty. Autor se v práci zaměřuje i na nepřijatá, diskutovaná protikrizová opatření a k nim přidává i vlastní návrhy, jimiž chce eliminovat negativní dopady krize na ekonomiku České republiky.
The thesis is focused on critical analyse of each anti-crisis measures, which should regenerate the economy in the Czech Republic during the global economic crisis. All accepted measures are in the thesis analysed - primarily their purpose, expected results and the probable influence on single microeconomic subject. Author is also focused on the nonaccepted, discussed anti-crisis measures and he adds his own suggestions, which should eliminate the adverse effects of crisis on the Czech economy.
Description
Citation
IREIN, V. Analýza mikroekonomické politiky státu v době ekonomické krize [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
Ing. Petr Bajer, CSc. (předseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (místopředseda) Ing. Libor Benátský (člen) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Ing. Milan Chytil (člen)
Date of acceptance
2010-06-21
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO