Optimalizace vedení logistiky skladového hospodářství ve velké firmě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Diplomová práce je zaměřena do oblasti logistiky a monitorování zásob, které jsou neoddělitelnou součástí každé podnikatelské činnosti. Zabývá se zefektivněním evidence skladových jednotek ve výrobní firmě, která má velký počet skladů, za použití elektronického monitorování. Monitorování využívá moderních technologií, které se rychle rozvíjí a uplatňují ve všech odvětvích trhu.
The Master’s thesis deals with logistics and resources monitoring area, which is inseparable part of every production oriented economic activity. It uses electronic monitoring systems for more effective dealing with stock records in a production company that has many stores. The monitoring utilizes modern technologies, that are burgeoning and finding its use in all branches of market.
Description
Citation
PŘICHYSTAL, T. Optimalizace vedení logistiky skladového hospodářství ve velké firmě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektrotechnická výroba a management
Comittee
prof. Ing. Karel Bartušek, DrSc. (předseda) doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (místopředseda) prof. Ing. Linus Michaeli, DrSc. (člen) Ing. Miroslav Zatloukal (člen) Ing. Martin Frk, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2008-06-10
Defence
Student seznámil státní zkušební komisi s podstatnou částí své závěrečné práce a zodpověděl otázky a připomínky oponenta. Nebylo by vhodnější z hlediska perspektivního rozvoje nahradit některé metalické vodiče optickými? Jak by se to projevilo na ceně? Je cena 300 Kč/hodinu práce dodavatelské firmy reálná, tak jako i množství potřebného času- vrtání zdí, prostupy, upevňování lišt atd.? Jak vyřešíte snímání kódů ve vysokých polohách?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO