Financování projektů z fondů EU

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá projektem, který zavádí výrobu inovovaného produktu. Teoretická část popisuje potřebné termíny a náležitosti. Ty jsou následně použity v analytické a návrhové části. Firma je nakonec schopna rozhodnout, který operační program pro dotaci zvolit. Bude vědět, jestli je možné projekt realizovat v různých možnostech financování a jak jsou tyto možnosti výhodné.
This bachelor thesis deals with the project that tries to implement an innovated product to the production. Theoretical part describes necessary terms. There are used in analytical and application part afterwards. The company is finally able to determine right selection of the operation program in order to ask for a grant. Moreover, the company can decide whether it is possible to fund the project in different means of financing and how benefit these means are.
Description
Citation
GOMOLA, L. Financování projektů z fondů EU [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) Ing. Ladislav Žalio (místopředseda) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) JUDr. Hana Vejvodová (člen)
Date of acceptance
2011-06-20
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO