Komunikační síť ve firmě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá dostupnými komunikačními technologiemi a jejich možným využitím ve firmách. Při návrhu komunikační sítě je třeba mít přehled o typech a trendech komunikačních technologií. Z této široké škály nabízených technologií je důležité vybrat právě tu kombinaci, která bude pro dané prostředí vyhovující svou spolehlivostí a výkonem, a zároveň cenově úměrná požadavkům na ni kladenou.
This work deals with accessible communications technologies and their possible usage in firms. It is necessary to have a survey about types and trends of communications technologies at proposal of communications network. It is important to choose the combination that is suitable with its reliability, achievement and price.
Description
Citation
SYCHRA, J. Komunikační síť ve firmě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektrotechnická výroba a management
Comittee
prof. Ing. Jiří Kazelle, CSc. (předseda) prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (místopředseda) Ing. Zdenka Rozsívalová (člen) Ing. Miroslav Zatloukal (člen) Ing. Karel Pospíšil (člen)
Date of acceptance
2008-06-11
Defence
Student seznámil státní zkušební komisi s podstatnou částí své závěrečné práce a zodpověděl otázky a připomínky oponenta.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO