Analýza daňových rájů v mezinárodním daňovém plánování

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce pojednává o analýze daňových rájů v mezinárodním daňovém plánování. Práce je rozdělena do čtyřech částí. První část pojednává o mezinárodním daňovém plánování. V druhé části je objasněn pojem daňových rájů společně s problematikou bankovního tajemství a situace ohledně boje s daňovými ráji. Část třetí se věnuje jednotlivým daňovým rájům, které jsou jednotlivě analyzovány. Poslední část se věnuje zanalyzovaným datům a řadí daňové ráje do kategorií podle možnosti využití.
This bachelor thesis deals with the analysis of Tax Havens in the International Tax Planning. The thesis is divided into four parts. The first part is concerned with the internation tax planning. In the second part, the term tax havens is clarified together with the dilema of the bank secrecy, and the situation accrording to the fight against tax havens. The third part dedicates and analyses the tax havens in a detail view. The last part aims to analyse data and sorts tax havens into the categories by potentionallities of usage.
Description
Citation
BOLF, D. Analýza daňových rájů v mezinárodním daňovém plánování [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. František Bartes, CSc. (předseda) doc. Ing. Jaroslav Sedláček, CSc. (místopředseda) JUDr. Ing. Jan Kopřiva, Ph.D. (člen) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen) Mgr. Jiří Pospíšil (člen)
Date of acceptance
2011-06-20
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO