Návrh systému zvyšování kvalifikace ve firmě Keller

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem bakalářské práce je analýza vzdělávacího procesu ve firmě KELLER-speciální zakládání, spol. s r.o. Zvyšování kvalifikace zaměstnanců je vzhledem k od-bornému zaměření a komplexnosti firmy nezbytným předpokladem růstu a odolnosti proti krizovým a konkurenčním vlivům. Jednotlivé pozice a profese ve firemní struktuře KELLER-speciální zakládání, spol. s r.o. předpokládají jiný typ, rozsah a způsob školení a kvalifikací. V bakalářské práci jsou navrženy pro zaměstnance metody a typy vzdělání, které mohou zvýšit jejich efektivitu a produktivitu práce.
This bachelor‘s thesis deals with an analyse of educational process in company Keller – special foundation. Increasing of employees‘ qualification regards to a special field and complexity of this company is a necessary presumption of growth and a resistance to crisis and competitive effects. Every position and profession in this company’s - special foundation structure assume another type, range and a way of training and qualifica-tions. There are proposal methods and types of education for every employee who can increase his/her effectivity and productivity of work in this bachelor‘s thesis.
Description
Citation
SVOBODOVÁ, P. Návrh systému zvyšování kvalifikace ve firmě Keller [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. Josef Dobřický, CSc. (předseda) doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Petr Mikulica (člen) Ing. Martina Pivodová (člen) Mgr. Igor Penka (člen)
Date of acceptance
2010-06-21
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO