Návrh zajištění bezpečnosti DC v silové infrastruktuře a jeho dopad na ekonomiku podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem mé diplomové práce je popis návrhu zajištění bezpečnosti datového centra v silové infrastruktuře a jeho dopad na ekonomiku podniku. Úvodem analyzuji celou situaci. Dále se zabývám možnostmi východisek za použití získaných poznatků. Závěrem práce se věnuji konkrétnímu postupu minimalizace finančních ztrát podniku způsobené výpadkem elektrické energie a plánu na zajištění bezpečnosti proti tomuto výpadku.
The aim of this thesis is a description of a proposal to ensure safety of DC in power infrastructure and its impact on economics of an enterprise. The first part is focused on the analysis of the whole situation. The work also contains other possibilities of solution with respect to theoretical resources. The attention is also drawn to a particular procedure to minimize the financial loss of the company caused by a power failure and to a plan for providing maximum protection against this power failure.
Description
Citation
TRŮČKA, M. Návrh zajištění bezpečnosti DC v silové infrastruktuře a jeho dopad na ekonomiku podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Luděk Mikulec, CSc. (předseda) Ing. Vladimír Hibš (místopředseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (člen) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen) Ing. Josef Šunka, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO