Rohové frézování korozivzdorných ocelí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na rohové frézování korozivzdorné oceli. V první části se práce věnuje obecné teorii frézování včetně rohového frézování s rozdělením frézovacích nástrojů. Dále jsou popsány korozivzdorné oceli včetně její obrobitelnosti. V hlavní části jsou analyzovány frézy do rohu významných světových výrobců a na závěr zhodnoceny podle různých hledisek.
The bachelor thesis talks about sholder milling of stainless steel. The first part deals with the general thesis including shoulder milling with the of division milling tools. Further stainless steel is described including its machinability. The main part is analyses mills for shoulder milling made by world´s producers, which are finally eva-luated from differen points of view.
Description
Citation
HOLEČEK, V. Rohové frézování korozivzdorných ocelí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojírenská technologie
Comittee
doc. Ing. Anton Humár, CSc. (předseda) doc. Ing. Vít Jan, Ph.D. (místopředseda) Ing. Oskar Zemčík, CSc. (člen) doc. Ing. Jozef Majerík, Ph.D. (člen) Ing. Štefan Bajčík, Ph.D. (člen) Ing. Jaroslav Jambor, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-15
Defence
Bakalář seznámil komisi s obsahem a výsledky své bakalářské práce a zodpověděl otázky oponenta a dalších členů komise. Výhoda ostří ve šroubovici oproti přímému ostří. Vliv CVD a PVD metod na povlakování.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO