Energeticky úsporný rodinný dům s fitcentrem

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Jedná se o samostatně stojící rodinný dům s menší provozovnou fitcentra. Tvar objektu je obdélníkový se sedlovou střechou. Objekt má dvě nadzemní a jedno podzemní podlaží. Obytná část tvoří jeden byt pro rodinu s dětmi. Provozovna fitcentra má kapacitu přibližně 15 lidí. Dům je postaven ze dvou konstrukčních systémů. Obvodová zeď v podzemním podlaží je z bednících betonových tvarovek BTB 40/20/24 s tepelnou izolací XPS polystyren tloušťky 160 mm a v nadzemních podlažích je z vápenopískových tvarovek systému SENDWIX s tepelnou izolací ROCKWOOL tloušťky 160 mm. Stropy jsou polomontované systému POROTHERM z nosníků a keramickými vložkami MIAKO. Nosnou konstrukcí střechy je hambálková soustava.
It is a detached family house with a smaller fitness establishment. The shape of the building is rectangular with a gabled roof. The building has two above ground and one underground floor. The residential part consists of one apartment for a family with children. Plant fitness center has a capacity of approximately 15 people. The house is built of two structural systems. The perimeter wall in the basement is concrete shuttering with fittings BTB 40/20/24 XPS polystyrene insulation thickness 160 mm and the floors of the calcium silicate system SENDWIX fittings with insulation ROCKWOOL thickness 160 mm. The ceilings are made from POROTHERM system of beams and ceramic inserts MIAKO. The supporting structure of the roof is system of hambalek.
Description
Citation
NĚMEC, J. Energeticky úsporný rodinný dům s fitcentrem [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2012-06-12
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO