Simulátor adaptivních regulačních obodů s bází pravidel

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem simulátoru adaptivních regulačních obvodů s bází pravidel. Soustava, která je regulována má druhý řád. Identifikace se provádí metodou nejmenších čtverců. Regulátor je vytvořen, aby kompenzoval kořeny jmenovatele soustavy a tím se řízení značně zjednodušilo.
This bachelor’s thesis is considered by adaptive control circuit simulator with the base rules. System, which is regulated by a second order. Identification is performed using least squares. The controller is designed to compensate for the roots of the denominator of the system, thereby greatly simplifying management.
Description
Citation
KADLEC, M. Simulátor adaptivních regulačních obodů s bází pravidel [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Automatizační a měřicí technika
Comittee
plk. gšt. prof. Dr. Ing. Alexandr Štefek, Dr. (předseda) doc. Ing. Petr Beneš, Ph.D. (místopředseda) Ing. Ilona Janáková, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Kučera, Ph.D. (člen) Ing. Miloslav Richter, Ph.D. (člen) Ing. Radek Štohl, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-15
Defence
Student zodpověděl všechny položené otázky a obhájil BP.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO