Možnosti využití recyklovaného betonu jako náhrady drobného kameniva v cementových potěrech

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce se zabývá shrnutím poznatků týkajících se využitím recyklovaného betonu jako náhrady drobného kameniva v cementových potěrech. Důraz je kladen zejména na popis a studium vlastností samozhutnitelných cementových potěrů. Jsou zde popsány požadavky na jednotlivé vstupní suroviny a také jednotlivé zkušební metody pro testování potěrů. Část práce je věnována praktickým aplikacím, kdy bylo použito recyklované kamenivo jako částečná náhrada přírodního kameniva při výrobě tohoto druhu kompozitu na bázi cementu.
The bachelor thesis deals with summary of knowledge about cement-based screed with partial replacement of natural aggregates by recycled aggregates. Special emphasis is given to describing and studying characteristics of cement-based flowscreed. In this study are described feedstocks with requirements which they must meet and test methods for testing properties of screeds. One part is also given to practical application of cement-based flowscreed with partial replacement of natural aggregates by recycled aggregates.
Description
Citation
NOVÁKOVÁ, I. Možnosti využití recyklovaného betonu jako náhrady drobného kameniva v cementových potěrech [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Stavebně materiálové inženýrství
Comittee
Date of acceptance
2012-06-11
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO