Rozvoj obchodních aktivit podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práca navrhuje podnikateľský plán pre ďalší rozvoj existujúceho podniku „i-Studio s.r.o“. Skúma príležitosti v už prevádzkovanom odbore a snaží sa navrhnúť projekt, ktorý by prispel k väčšej ziskovosti, k rozšíreniu a stabilizácii súčasného trhového podielu a upevnil meno spoločnosti. Poslaním tejto práce je na základe analýzy navrhnúť taký zámer, ktorý bude nadväzovať na dosiahnuté výsledky a využívať ich k zlepšeniu konkurencieschopnosti a ďalšiemu rozvoju spoločnosti.
This master´s thesis suggests a business plan for further progress of an existing company “i-Studio Ltd”. It is looking at opportunities in already operating branch. It is trying to suggest a project which would lead to better profitability, expenditure and stabilizing of current market share and also strengthen the company name. The aim of thesis therefore is, on the base of an analysis, to propose such a project, where previous results and experiences are going to be used, to make competitiveness and further progress of the company better.
Description
Citation
TAMAJKA, L. Rozvoj obchodních aktivit podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. Luděk Mikulec, CSc. (předseda) Ing. František Bednář (místopředseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Koleňák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO