HMI aplikace ve standardu S88 pro čistící stanici v potravinářském průmyslu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Hlavním tématem této diplomové práce je vytvoření HMI aplikace pro program napsáný v normě S88 s odzkoušením funkce řídicího systému. Úvodní část je věnována struktuře normy S88 s uvedením základních pojmů a popisem návrhu řídicího systému. Další části jsou věnovány popisu technologie CIP stanice, programovému popisu a požadavkům na HMI aplikaci a představení HMI aplikace. Poslední část se zabývá testováním funkce řídicího systému v simulaci.
The main theme of this thesis is creating HMI applications for a program written in standard S88 with trying of function control system. The introductory section is devoted to the standard S88 with introduction of the main concepts and description of design control system. Other parts are devoted to the description of the CIP station, a program description and requirements for HMI and introduction of HMI performance. The last part deals with the testing functions of the control system in simulation.
Description
Citation
ADAMEC, D. HMI aplikace ve standardu S88 pro čistící stanici v potravinářském průmyslu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Kybernetika, automatizace a měření
Comittee
plk. gšt. prof. Dr. Ing. Alexandr Štefek, Dr. (předseda) prof. Ing. František Zezulka, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Petr Beneš, Ph.D. (člen) Ing. Radek Štohl, Ph.D. (člen) Ing. Soběslav Valach (člen) prof. Ing. Pavel Václavek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-09
Defence
Student prezentoval výsledky své diplomové práce a zodpověděl otázky oponenta i otázky komise v diskusi.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO