Návrh metodiky řešení elektronického zabezpečeni objektu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Diplomová práce se zabývá metodikou návrhu elektronické zabezpečovací signalizace. Je popsán způsob návrhu elektronické zabezpečovací signalizace dle platných norem a předpisů. Na jejich základě je navržen způsob algoritmizování návrhu. Tento postup je následně implementován do programové podoby. Závěrem je posouzena úspěšnost automatizovaného návrhu na hypotetickém objektu.
Master’s Thesis is consider to security system design. In this Theses is described methodology of proposal of electronic security alarm according to valid standards and rules. In terms of standard and specification is created way of computerization of this design. Consequently, this procedure is software implemented. Results of algorithmic design are reviewed on hypothetic object.
Description
Citation
MALÝ, L. Návrh metodiky řešení elektronického zabezpečeni objektu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Telekomunikační a informační technika
Comittee
doc. Ing. Karel Burda, CSc. (předseda) doc. Ing. Kamil Říha, Ph.D. (místopředseda) Ing. Pavel Hanák, Ph.D. (člen) Ing. Jaromír Hrad, Ph.D. (člen) doc. Ing. Rastislav Róka, Ph.D. (člen) Ing. Radim Číž, Ph.D. (člen) Ing. Filip Janovič (člen)
Date of acceptance
2008-06-11
Defence
Co je to koncentrátor, a k čemu slouží v EZS? (str. 17) Na základě čeho autor vytvořil pravidla pro určení bezpečnostního stupně střeženého majetku? (tab. 3, str. 31) Jak se řeší nevyhnutelný souběh silového vedení a kabelových tras EZS? Příklad využití navržené aplikace je ukázán na vybraném objektu. Protože se jedná o novostavbu (str. 58), předpokládal bych, že vodovodní instalace budou z plastu, což je dle obr. 41 jeden z rušivých vlivů. Jak by tento fakt změnil vlastní návrh EZS? Student správně odpovědel na dotazy oponenta i členů komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO