Posouzení efektivnosti inovačního projektu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce pojednává o efektivnosti inovačního projektu společnosti HARTMANN – RICO. V první části uvedu teoretické poznatky související s inovační strategií a plánováním investiční činnosti. Druhá část bude věnována seznámení se s firmou, její historií, posláním, výrobním sortimentem i s jejími výsledky. V další části představím inovaci výrobkové řady, jejíž zhodnocení provedu následně po té. Na závěr sdělím vlastní návrhy řešení.
Thesis treats of effectiveness of innovative plan of company HARTMANN – RICO. In forepart I introduce theoretical findings related to innovative strategy and planning investment activity. The second part applies to identification a company, its history, function, range of products and its results. In the next part I present line of products innovation, whose evaluate I make after that. In conclusion I propound my own analysis proposal.
Description
Citation
KRČÁLOVÁ, L. Posouzení efektivnosti inovačního projektu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Mária Režňáková, CSc. (předseda) Ing. Libor Chadima (místopředseda) doc. PhDr. Martina Rašticová, Ph.D. (člen) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen) Ing. Václav Zeman (člen)
Date of acceptance
2010-06-10
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO