Městská knihovna Frýdek-Místek

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
Knihovna má spoustu funkcí. Vedle té nejdůležitější, což je půjčování knih a práce s nimi, je to i místo k setkávání lidí, odpočinku, práci, učení i k zábavě. Tento multifunkční prostor ve Frýdku – Místku zatím chybí. Stavba je navržena na parcele, která má velký potenciál, nachází se v centru Místku a momentálně zastává funkci parkoviště. Tato bakalářská práce se zabývá návrhem knihovny, která v sobě spojuje všechny výše uvedené funkce a vytváří příjemný prostor k trávení volného času. Je zde zahrnuta i úprava okolních ploch, jako je náměstí, park a parkování.
The library has a lot of features. In addition to the most important, which is to lend books and work with them, it is also a place to meet people, rest, work, study and have fun. This multifunctional space in Frýdek - Místek is still missing. The building is designed on a plot that has great potential, located in the center of Místek and is currently a parking lot. This bachelor thesis deals with the design of the library, which combines all the above functions and creates a pleasant space for spending free time. There is also a modification of the surrounding areas, such as the square, park and parking.
Description
Citation
KŘÍŽOVÁ, L. Městská knihovna Frýdek-Místek [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura
Comittee
Ing. arch. Dušan Vostrejž (předseda) MgA. Ing. arch. Vojtěch Jemelka (člen) Ing. arch. Václav Kocián (člen) MgA. Ing. arch. Petr Šmídek, Ph.D. (člen) doc. Ing. arch. Ivo Boháč, Ph.D. (člen) Ing. Petr Suchánek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-05-20
Defence
• Studentka představila svou bakalářskou práci • Byl přečten posudek vedoucího BP • Byl přečten posudek oponenta BP – dotaz oponenta byl zodpovězen uspokojivě • Proběhla diskuze k navrhovanému parku v sousedství objektu - doc. Boháč upozornil na jeho nelogičnost • Arch. Kocián vznesl dotaz na provoz objektu – dotaz byl diskutován • Arch. Šmídek konstatoval nekontextuálnost návrhu • Doc. Boháč vznesl dotaz na provoz sálu – dotaz byl zodpovězen uspokojivě • Studentka práci obhájila
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO