Aplikace klinického vyšetření pacientů pro systém Android

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Táto bakalárska práca sa venuje návrhu a implementácii systému na digitalizovanie procesu klinického testovania pacientov s neuroligickými ochoreniami formou testovacích dotazníkov. Systém sa skladá z troch aplikácií, ktoré spolu tvoria funkčný systém a pomôzu doktorom z efektívniť a úrychliť ich prácu.
This bachelor thesis deals with the design and implementation of a system for digitizing the process of clinical testing of patients with neurological diseases in the form of test questionnaires. The system consists of three applications that together form a functional system to help doctors work efficiently and speed up their work.
Description
Citation
RUSNÁK, D. Aplikace klinického vyšetření pacientů pro systém Android [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Petr Číka, Ph.D. (předseda) Ing. Zdeněk Martinásek, Ph.D. (místopředseda) Ing. Radek Možný (člen) Ing. Petr Ilgner (člen) Ing. Martin Zukal, Ph.D. (člen) JUDr. Matěj Myška, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-12
Defence
Student prezentoval výsledky své práce a komise byla seznámena s posudky. Student obhájil bakalářskou práci a odpověděl na otázky členů komise a oponenta: - Navrhnutý systém by sa dal vylepšiť napr. pridaním vizualizácií. Aké vizualizácie by podľa študenta boli najvhodnejšie a prečo? - Študent v závere píše, že niektoré časti systému by si ešte vyžadovali čas na dokončenie do želaného stavu. Aké vylepšenia, resp. návrhy na zlepšenie systému by študent realizoval ak by sa systém mal reálne zaviesť do praxe?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO