Posouzeni bezpečnostních rizik zásobníku plynu a benzínu a postupu při jejich revizí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Bakalářská práce se zábývá problematikou provadění revize u zásobníků plynu a ropných produktů. Úkolem práce je vysvětlit existence bezpečnostních rizik u zásobníků plynu a ropy, a vyznačit způsoby jejich eliminace. Dalším cílem je zpracovat postup revize vybraného druhu zásobníku, včetně termínu nasledujících kontrol a zkoušek. Vyhodnotit získané poznatky a navrhnout příslušna opatření.
Bachelor’s thesis deals with the issue of revision of gas and oil products storage tanks. The task of the thesis is to explain the existence of the safety risks of gas and oil storage tanks and indicate ways of their elimination. Next objective is to prepare the review process of the selected type of tank, including the date of the following inspections and tests. Evaluate the lessons learned and propose appropriate measures.
Description
Citation
MIADZVEDZEU, M. Posouzeni bezpečnostních rizik zásobníku plynu a benzínu a postupu při jejich revizí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Silnoproudá elektrotechnika a elektroenergetika
Comittee
doc. Ing. Ondřej Vítek, Ph.D. (předseda) Ing. Petr Procházka, Ph.D. (místopředseda) Ing. Dalibor Červinka, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Valenta, Ph.D. (člen) Ing. Petr Chrobák (člen) Ing. Miloš Pěnička (člen) Ing. Jan Knobloch, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-06
Defence
Student seznámil komisi s výsledky své bakalářské práce na téma Posouzení bezpečnostních rizik zásobníku plynu a benzínu a postupu jejich revizí. Student představil zásobníky plynu a benzínu. Vyjmenoval příklady umístění těchto zásobníků a jejich poruch. Seznámil komisi s vytvořeným postupem revize pro zásobníky ropy. Odpovídal na otázky oponenta. Jako svodič přepětí prezentoval pouze jistřiště. Následně odpovídal na dotazy komise ohledně vlastního přínosu k dané práci, který byl malý. Body zadání 3 a 4 byly s velkými výhradami komise splněny.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO