Revize pohonu pásového dopravníku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Téma bakalářské práce je revize pohonu pásového dopravníku. Obsahuje popis pásového pohonu, jeho rozdělení a možné poruchy. Rovněž obsahuje výsledky provedené revize. Zabývá se vznikem statického náboje a jeho eliminaci. Bakalářská práce rovněž obsahuje měření a zkoušky provedené na pohonu dopravníku.
The theme of the bachelor work is the revision of the conveyor belt drive. It contains a description of the belt drive, its distribution and possible malfunctions. It also contains the results of the revision. It deals with the formation of static charge and its elimination. Bachelor work also includes measurements and tests performed on conveyor drive.
Description
Citation
KLEDUS, E. Revize pohonu pásového dopravníku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Silnoproudá elektrotechnika a elektroenergetika
Comittee
doc. Ing. Bohuslav Bušov, CSc. (předseda) Ing. Petr Procházka, Ph.D. (místopředseda) Ing. Marcel Janda, Ph.D. (člen) Ing. Ivo Pazdera, Ph.D. (člen) Ing. Jan Bárta, Ph.D. (člen) Ing. Jan Martiš, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-06
Defence
Student seznámil komisi s výsledky své bakalářské práce na téma Revize pohonu pásového dopravníku. Prezentoval nastudované normativní požadavky na provádění revize pásového dopravníku. Prezentoval návrh obvodu na odstranění povrchového náboje na točivém stroji uhlíkovou i bezuhlíkovou metodou, ale nazýval to kartáčovou a bezkartáčovou metodou. Nakonec prezentoval výsledky své práce, revize dopadla pozitivně a testovaný přístroj vyhověl. Na otázku oponenta zvládl s obtížemi odpovědět. Nakonec odpovídal na otázky komise o motivaci závěrečné práce a vlastním přínosu v dané práci.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO