Dezinformace, její vytvoření a odhalení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá procesem nazvaným Competitive Intelligence. V úvodu je všeobecný přehled tohoto procesu, který je pak v dalších částech zaměřen na konkrétní disciplínu „dezinformaci“. V první části je rozebrán samotný pojem dezinformace, se zaměřením na její vytvoření a použití, je zde ukázáno jakým způsobem ji vytvářet, aby byla účinná a věrohodná. Oproti tomu jsou v druhé části uvedeny způsoby a opatření, kterými se zjišťuje, zda se jedná o dezinformaci či nikoliv.
The thesis is concerned with a process usually called Competitive Intelligence. In the preface is a general view about the process, which is in following parts focused on particular discipline „disinformation“. In the first, an idea of disinformation is taken down with direction on its creation and using, also is there shown how to designed it to be effect and trusting. Compare to this in the second part are shown ways and precaution, which are used to the investigation, if its disinformation or not.
Description
Citation
BÍLOVÁ, J. Dezinformace, její vytvoření a odhalení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
Ing. Petr Bajer, CSc. (předseda) doc. Ing. František Bartes, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (člen) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (člen) Ing. Václav Meluzín (člen)
Date of acceptance
2009-06-08
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 10 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO