Miniaturní DC/DC zvyšující měnič

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá návrhem a realizací stejnosměrného miniaturního spínaného měniče. Nejdříve se z teoretického hlediska zaměřím na vysvětlení funkce a rozdělení stejnosměrných spínaných měničů. Dále provedu dimenzování zvyšujícího spínaného měniče 6/12V při 50W, výběr vhodných součástek a samotné sestrojení měniče. Na hotovém výrobku bude provedena zatěžovací zkouška.
This bachelor´s thesis deals with the proposal and realisation of the small DC/DC pulse converter. First of all I going to focus on teoretical facts and explanation of function and deviding of DC/DC pulse converters. As a next step I going to designing of DC/DC step - up pulse converter 6/12V, 50W, selecting efficient component and construction of whole converter. Trial test will be performed on the final product.
Description
Citation
KONCER, A. Miniaturní DC/DC zvyšující měnič [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Silnoproudá elektrotechnika a elektroenergetika
Comittee
doc. Dr. Ing. Miroslav Patočka (předseda) doc. Ing. Ondřej Vítek, Ph.D. (místopředseda) Ing. Dalibor Červinka, Ph.D. (člen) Ing. Marcel Janda, Ph.D. (člen) prof. RNDr. Vladimír Aubrecht, CSc. (člen)
Date of acceptance
2012-06-11
Defence
Student se v práci zabývá návrhem zvyšujícího měniče ze 6V na 12V, který byl dokončen a bylo provedeno měření. Prezentace studenta je přehledná a srozumitelná. Otázky oponenta i v diskuzi byly odpovězeny věcně. Zadání práce bylo beze zbytku splněno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO