Modulární struktury

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění
Abstract
Bakalářská práce se zabývá návrhem rekreační zahradní architektury, která bude sloužit jako zastiňovací objekt a bude využívat principy tensegrických struktur.
The bachelor thesis deals with the design of recreational garden architecture, which will serve as a shading object and will use the principles of tensegrity structures.
Description
Citation
HOLUBEC, D. Modulární struktury [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Design
Comittee
doc. MgA. Mikuláš Macháček (předseda) MgA. Tereza Hejmová (člen) Mgr. Tomáš Javůrek, DiS. (člen) MgA. Jan Brož (člen) MgA. Petr Štěpán (člen) MgA. Ivars Gravlejs, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-12
Defence
Student představil projekt tensegrické konstrukce a velkého množství skic a modelů až po finální návrh v exteriéru. Byly přečteny posudky vedoucího a oponenta. Na dotaz oponenta byly dovysvětleny technické detaily a umocnění přenášení vznášejícího se břemena. Řešil se rozpočet na výrobu stojícího prototypu, jehož přítomnost u obhajob je hodnocena velmi kladně – na práci v reálném měřítku si student ověřil hodně aspektů práce a získal cenné zkušenosti. Pozitivně je hodnoceno množství práce odvedené na projektu.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO