Výroba loveckého nože obráběcími technologiemi

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato bakalářská práce pojednává o výrobě loveckého nože za pomocí obráběcích technologií. V první části jsou obsaženy teoretické rozbory použitých metod, které jsou využity při následné konstrukci výrobku, sestavení technologického procesu a finální výrobě loveckého nože.
This bachelor thesis deals with the machining technologies used in manufacturing of a hunting knife. First part contains theoretical analysis of methods which were used in designing, creating a technology process and final manufacturing.
Description
Citation
VENTRUBA, P. Výroba loveckého nože obráběcími technologiemi [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojírenská technologie
Comittee
doc. Ing. Josef Chladil, CSc. (předseda) prof. Ing. Robert Čep, Ph.D. (místopředseda) Ing. Kateřina Mouralová, Ph.D. (člen) Ing. Zdeněk Fiala, Ph.D. (člen) doc. Ing. Pavel Bach, CSc. (člen) doc. Ing. Zdeněk Pokorný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-13
Defence
Bakalář seznámil komisi s obsahem a výsledky své bakalářské práce a zodpověděl otázky vedoucího, oponenta a dalších členů komise: V průběhu obhajoby byly zodpovězeny následující doplňující otázky: 1. Jak proběhlo měření tvrdosti oceli HRC? 2. Proč jste zvolil tvrdost 60 HRC? 3. S jakou charakteristikou je významně spjata tvrdost? 4. Již jste Vámi vyrobený núž použil? 5. Co je to damašková ocel? 6. Na jakou teplotu musí být zahřáta damašková ocel, aby se kovářsky svařila? 7. Jaký je podíl Vaší práce na výrobě? Otázky členů komise byly zodpovězeny.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO