Ekologie výroby, provozu a údržby automobilů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Bakalářská práce se zabývá automobily a jejich vlivem na životní prostředí v celém jejich průběhu života. Jsou zde představeny nejzávažnější problémy související s touto témati-kou, ale také je poukázáno na ty problémy, které v současnosti nejsou středem pozornosti zájmu. V této práci je tedy představen ucelený pohled na tuto problematiku a jsou nastíně-na některá možná řešení, která by v budoucnu mohla najít uplatnění.
The bachelor thesis deals with cars and their impact on the environment throughout their life. There are presented the most serious issues related to this topic, but also the problems that are not currently the focus of interest. Therefore, this thesis presents a comprehensive view of this issue and outlines some possible solutions that could be used in the future.
Description
Citation
PELÍŠEK, V. Ekologie výroby, provozu a údržby automobilů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Základy strojního inženýrství
Comittee
doc. Ing. Petr Porteš, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Zdeněk Kaplan, CSc. (místopředseda) Ing. Jan Vančura, Ph.D. (člen) Ing. Petr Hejtmánek, Ph.D. (člen) Ing. Lubor Zháňal, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-11
Defence
Student seznámil odbornou komisi se svojí bakalářskou prací (zadání, cíle, řešení, výsledky a závěr). Následovala část, kdy byly zodpovězeny otázky oponenta uvedené v Oponentském posudku. Dále byly položeny otázky k bakalářské práci: - Z pohledu růstu počtu automobilů jste uvažoval i např. s budoucími trendy v podobě sdílení automobilů? - Proč vznikají vyšší emise při výrobě elektromobilů? - Můžete srovnat homologační jízdní cykly automobilů (NEDC, WLTP)?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO