Robotizované pracoviště se strojem s paralelní kinematickou strukturou (PKS)

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Cílem práce je návrh dvou variant robotizovaných technologických pracovišť s robotem s paralelní kinematickou strukturou a následný výběr vhodnější varianty. Dále práce pojednává o současném stavu robotizovaných technologických pracovišť a popisuje stroje s paralelní kinematickou strukturou.
The aim of the thesis is to design two variants of robotized technological workplaces with a robot with parallel kinematic structure and subsequent selection of a more suitable variant. The thesis then deals with current state of robotized technological workplaces and describes machines with parallel kinematic structure.
Description
Citation
LORENC, T. Robotizované pracoviště se strojem s paralelní kinematickou strukturou (PKS) [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Základy strojního inženýrství
Comittee
doc. Ing. Vladislav Singule, CSc. (předseda) prof. Dr. Ing. Jiří Marek, Ph.D., DBA (místopředseda) doc. Ing., Dipl.-Ing Michal Holub, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Tůma, Ph.D. (člen) Ing. František Bradáč, Ph.D. (člen) Ing. Jan Vetiška, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-11
Defence
Student seznámil komisi se svojí prací Robotizované pracoviště se strojem s paralelní kinematickou strukturou (PKS), dále zodpověděl na otázky oponenta. Jaký byl takt na přemístění výrobku? Jak se bude detekovat polohu předmětu na pásu? Student uvádí Proč se v práci porovnávají neporovnatelné příklady? Student vycházel se zadání práce
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO