Město pod hvězdami

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
Cílem mé diplomové práce je nalezení a vložení nové funkce do města Šumperka a to způsobem, aby zásah co nejcitlivěji reagoval na samotné prostředí města, vycházel z jeho potřeb a byl přínosem nejen pro město samotné, ale také pro širší regionální okolí.
The aim of my thesis is to find and insert a new function to the city of Sumperk in a way as sensitive as possible to the city environment, based on its needs and was beneficial not only for the city itself but also for the bigger region.
Description
Citation
ČERNÁ, T. Město pod hvězdami [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura
Comittee
doc. Ing. arch. Kamil Mrva, Ph.D. (předseda) Ing. arch. Tomáš Pejpek (člen) Ing. arch. MgA. Lukáš Blažek (člen) Ing. arch. Dušan Vostrejž (člen) doc. Ing. Monika Petříčková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-05-27
Defence
Studentka představila svou diplomovou práci Byly přečteny posudky vedoucího diplomové práce a oponenta - Studentka uspokojivě zodpověděla otázky oponenta Proběhla reakce komise na představení projektu (otázky a připomínky) - Studentka zodpověděla všechny dotazy komise - Mírná kritika komise na ztvárnění technicko-konstrukčního řešení Diskuze nad projektem bez přítomnosti studenta - Bez závažných připomínek komise Studentce bylo komisí oznámeno úspěšné obhájení diplomové práce
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO