Vliv přídavku EPDM na ozonuvzdornost SBR/NR směsí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract
Diplomová práce se zabývá vlivem přídavku EPDM na ozonuvzdornost SBR/NR směsí. Teoretická část shrnuje poznatky ohledně zpracování kaučuku, aditivace a vlivu ozonu na pryž. Experimentální část se zaměřuje na přípravu kaučukových směsí a měření jejich mechanických, fyzikálních a reologických vlastností v závislosti na jejich složení.
The diploma thesis deals with the EPDM addition influence on ozone resistance of NR/SBR mixtures. The theoretical part summarizes knowledge about rubber processing, additivation and effects of ozone on vulcanized rubber. The experimental part aims on preparation of rubber blends and measurement of its mechanical, physical and rheological properties in dependance on their composition.
Description
Citation
HOFMANN, J. Vliv přídavku EPDM na ozonuvzdornost SBR/NR směsí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Chemie, technologie a vlastnosti materiálů
Comittee
prof. RNDr. Josef Jančář, CSc. (předseda) prof. Ing. Jaromír Havlica, DrSc. (člen) prof. Ing. Ladislav Omelka, DrSc. (člen) prof. Ing. Petr Ptáček, Ph.D. (člen) doc. Ing. František Šoukal, Ph.D. (člen) doc. Ing. Lucy Vojtová, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Pác (člen)
Date of acceptance
2019-05-27
Defence
1. Student seznámil členy komise s teoretickými základy a cíli své diplomové práce a jasně a přehledně přednesl výsledky, kterých dosáhl v experimentální části.2. Byly přečteny posudky na diplomovou práci.3. Student akceptoval všechny připomínky oponenta a na všechny otázky odpověděl v plné šíři.4. Diskuse: Členové komise vznesli několik přípomínek a otázek. Student se členy komise diskutoval na přiměřené úrovni.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO