Síťový tester

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Práca sa zaoberá problematikou testovania dátových sietí. Cieľom práce je navrhnúť metodiku pre komplexné meranie prenosových parametrov sietí a návrh koncepcie testeru a jeho realizácia pomocou rozšírenia existujúceho programu JMeter.
The thesis deals with data network testing. The aim of the thesis is to design a methodology for the comprehensive measurement of network transmission parameters and design of the tester concept and realisation by helping to extend the existing JMeter program.
Description
Citation
HAŠKO, J. Síťový tester [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Telekomunikační a informační technika
Comittee
prof. Ing. Ivan Baroňák, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Václav Zeman, Ph.D. (místopředseda) Ing. Radomír Svoboda, Ph.D. (člen) Ing. Stanislav Uchytil, Ph. D. (člen) Ing. Miroslav Balík, Ph.D. (člen) doc. Ing. Petr Münster, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-05
Defence
Student prezentoval výsledky své práce a komise byla seznámena s posudky. Student obhájil magisterskou práci s výhradami a odpověděl na otázky členů komise a oponenta. Otázky: Proč jste se rozhodl pro měření pouze propustnosti, tedy proč nejsou uvažovány i ostatní síťové parametry/ukazatele kvality? Jakým způsobem jste při měření uvažoval hardwarové parametry testovaného systému? Je systém navržen tak, aby bylo možno využít výsledky měření i pro odhad ostatních parametrů? V jaké praktické situaci se dá využít návrh síťového testeru?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO