Multifunční monitorovací pás

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Cílem této práce je na základě literární rešerše zhotovit multifunkční bezdrátový monitorovací pás, který bude schopný snímat tepovou frekvenci, dechovou frekvenci, tělesnou teplotu, pohyb, polohu a pád. Dále navrhnout software pro příjem a analýzu dat se zaměřením na alarmy pro tepovou, dechovou frekvenci a teplotu.
The aim of this thesis is to develop a wireless monitoring belt based on literature review. The belt will be capable of scanning heart rate, respiratory rate, body temperature, motion, position, and falling of the user. Another aim is to also design a software for data reception and analysis focusing on pulse, respiratory rate, and temperature alarms.
Description
Citation
DÍTĚ, M. Multifunční monitorovací pás [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Biomedicínské a ekologické inženýrství
Comittee
doc. Ing. Radim Kolář, Ph.D. (předseda) Ing. Vratislav Čmiel, Ph.D. (místopředseda) Ing. Lukáš Smital, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Sekora (člen) MUDr. Zuzana Nováková, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Leinveber (člen)
Date of acceptance
2019-06-06
Defence
Student prezentoval výsledky své práce a komise byla seznámena s posudky. Student obhájil diplomovou práci a odpověděl na otázky členů komise a oponenta.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO