Klasifikace LED z hlediska citlivosti na kolísání napájecího napětí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Diplomová práce se zabývá návrhem a časovou optimalizací metody určené pro stanovení klasifikace světelných zdrojů LED vzhledem k jejich odolnosti vůči kolísání napájecího napětí. Zatřídění světelných zdrojů v klasifikační škále a jejich označení klasifikačním indexem má za úkol jednoduchým způsobem informovat zájemce o schopnosti konkrétního světelného zdroje fungovat korektně, bez rušivého blikání, v podmínkách elektromagnetického rušení.
The master's thesis deals with the design and time optimization of the method designed to determine the classification of LED lamps due to their resistance to power supply fluctuations. Classification of LED lamps in the classification scale and their labelling by the classification index is the task of informing in a simple way those interested in the ability of a concrete light source to function properly, without disturbing flickering, in conditions of electromagnetic interference.
Description
Citation
ŠTEFEK, R. Klasifikace LED z hlediska citlivosti na kolísání napájecího napětí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektroenergetika
Comittee
prof. Ing. Jiří Drápela, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Ilona Lázničková, Ph.D. (místopředseda) Ing. Lukáš Radil, Ph.D. (člen) Ing. Jan Morávek, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Ptáček, Ph.D. (člen) doc. Ing. David Topolánek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-10
Defence
Student přednesl zkušební komisi výsledky své práce. Předseda seznámil komisi se zněním posudků. Byly korektně zodpovězeny otázky kladené v posudcích.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO