Evaluační platforma pro CAN Flexible Data Rate transceivery

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Cieľom tejto práce je vytvorenie evaluačnej platformy pre komunikáciu na CAN FD zbernici, ako aplikačná podpora pre transceiver NCV7344 na poskytnutom module. Hlavnou časťou práce je naprogramovanie obslužného firmvéru pre mikrokontrolér SAM V71 a ovládacej aplikácie pre počítač, pomocou ktorej bude možné nastaviť parametre komunikácie, prijímať a odosielať dáta a riadiť komunikáciu v testovacom modeli siete. Ďalej je pozornosť venovaná problematike obvodov signal improvement, ich návrhu, testovaniu účinnosti a vplyvu na chybovosť komunikácie v reálnych podmienkach na navrhovanej evaluačnej sieti.
The aim of the work is to develop an evaluation platform for comunnication on CAN FD bus. This evaluation platform is mainly intended to be used for the application support of the NCV7344 CAN transceiver on given module. The main part of the work is to develop firmware for SAM V71 microcontroller and a control application software for computer. This control application will serve to setup the communication parameters, send and receive data and control communication in the testing network. Attention is also paid to develop and test effectiveness of signal improvement circuits and their impact on bit error rate in real conditions on designed evaluation network.
Description
Citation
HUS, P. Evaluační platforma pro CAN Flexible Data Rate transceivery [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Mikroelektronika
Comittee
prof. Ing. Jaroslav Boušek, CSc. (předseda) prof. Ing. Vladislav Musil, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Ivan Szendiuch, CSc. (člen) Ing. Martin Šťáva, Ph.D. (člen) Ing. Michal Pavlík, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-04
Defence
Student seznámil státní zkušební komisi s řešením své diplomové práce a zodpověděl otázky a připomínky oponenta. Dále odpověděl na otázky komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO