Založení malého podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá návrhem podnikatelského záměru založení dětské skupiny. Práce se skládá ze tří částí. Teoretická část definuje legislativní rámec vztahující se k založení podniku, ve druhé části je provedena analýza současného stavu a ve třetí, praktické části, je navržen samotný podnikatelský plán pro založení dětské skupiny. Informace a data získaná z této práce budou sloužit jako podklad pro následnou realizaci projektu.
This diploma thesis deals with the proposal of a business plan for establishing a children's group. The thesis consists of three parts. The theoretical part defines the legislative framework related to the establishment of a business, the second part is an analysis of the current state. In the third, practical part, the business plan is designed for establishing a children's group. The information and data obtained from this work will serve as a basis for the subsequent implementation of the project.
Description
Citation
NAVRÁTILOVÁ, P. Založení malého podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) Ing. Vladimír Karpeta (místopředseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen)
Date of acceptance
2019-06-07
Defence
otázky vedoucího - nejsou otázky oponenta - nejsou doc. Škapa - Jsou ve Vašem okolí stejné typy školek, kterou chcete zakládat? - odpovězeno doc. Škapa - Bude Vaše školka nějak zaměřená? Bude se lišit od konkurence? - odpovězeno doc. Škapa - Jak budete řešit stravovaní dětí a budete nabízet i speciální stravu (např. bezlepkovou)? - odpovězeno Ing. Hanušová - Pracovní doba by měla být nejméně do 21:00 a školka by mohla mít otevřeno i o víkendu z důvodu větší diferenciace od konkurence. Ing. Karpeta - V práci uvádíte náklad 500 Kč/měsíc na školení pro zaměstnance. O jaké školení půjde? Je 500 Kč/měsíc dostatečná částka? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO