Řízení volného kapitálu podniku na finančním trhu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
V diplomové práci se budeme zabývat návrhem procesů pro řízení volného kapitálu společnosti na akciovém trhu (výsledky jsou interpretovány na historických datech) a trhu kryptoměn. Volné peněžní prostředky jsou zhodnocovány na obou trzích vzájemně pomocí vybrané investiční strategie pro každý trh a zjistíme, zda investice byla zisková.
In the diploma thesis we will deal with the design of processes for managing the free capital of the company in the stock market (the results are interpreted on historical data) and the cryptocurrency market. Free cash is capitalized on both markets by using a selected investment strategy for each market and see if the investment was profitable.
Description
Citation
BENEŠ, M. Řízení volného kapitálu podniku na finančním trhu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) Ing. Matúš Varjan, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-05
Defence
Otázky oponenta: odpovězeno Dr. Varjan: Počítal jsem s poplatky za vstup na akciový trh a jak budete financovat rozvoj firmy v průběhu 5 let? - odpovězeno Dr. Ptáček: Zabýval jste se také odhady dalšího vývoje na akciovém trhu? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO