Tvorba štíhlého podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomova prace je zamerena na cesty navyseni celkove efektivnosti zarizeni v podminkach konkretniho podnikatelskeho subjektu. Tim je Logaritma a.s., ktera se pohybuje na trhu automotive, tedy automobiloveho prumyslu. Obsahem je analyza soucasneho stavu celkove efektivnosti zarizeni za cely podnik a na konkretne zvolene montazni lince a analyza soucasneho stavu relokovanych projektu od zakaznika. Pro konkretni montazni linky budou navrzena reseni vedouci k navyseni celkove efektivnosti zarizeni, pomoci metod vyuzivanych ve stihlych podnicich. Jsou vymezena teoreticka vychodiska.
This master‘s thesis is focused on ways, which are aimed at increasing the overall equipment effectiveness in the conditions of a particular business subject. This is the Logaritma a.s., which focuses on the automotive industry. The content is an analysis of the current status and overall equipment effectiveness for the entire enterprise and on the concretely chosen assembly lines. For specific assembly lines is proposed to solutions to establish equipment efficiency, using methods used in lean company. Theoretical solutions are defined.
Description
Citation
SMRČKOVÁ, I. Tvorba štíhlého podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) Ing. Rostislav Tesař (místopředseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (člen) Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen)
Date of acceptance
2019-06-06
Defence
Otázky vedoucího práce: nejsou Otázky oponenta práce: zodpovězeno Otázky komise: Ing. Tesař: Jestliže je dělník těžce zainteresován, jaký vliv má dělník na to, že linka pojede na 90%? zodpovězeno Ing. Tesař: Jak je to pro pracovníky motivační? K čemu jsou ty prémie? zodpovězeno Ing. Tesař: Co to je lean company? zodpovězeno Ing. Tesař: Jak je štíhlý podnik organizován? zodpovězeno Luňáček, Ph.D.: Blíže popište faktory na slidu kvantitativní výzkum? zodpovězeno Luňáček, Ph.D.: Kolik Vám procentuálně odpovědělo zaměstnanců? zodpovězeno Bumberová, Ph.D.: Jaká je návratnost investice? Bylo s tímto počítáno i v diplomové práci? zodpovězeno Bumberová, Ph.D.: Dokážete odhadnout dobu, kdy se vrátí peníze? zodpovězeno prof. Jurová: Co je projekt a linka a koho jsou? zodpovězeno Bumberová, Ph.D.: Proč je tedy projekt nazván jako investice? zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO