Motivace a odměňování pracovníků ve výrobě u vybraného podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomové práce popisuje a analyzuje proces motivace a odměňování ve vybrané společnosti. V teoretické části jsou popisovány základní pojmy daného tématu. Praktická část se potom věnuje konkrétní vybrané společnosti a následně analýzou způsobů motivace a odměňování zaměstnanců. Výsledkem této diplomové práce následně bude zjistit současné motivační nástroje, které již ve firmě fungují a prozkoumat jejich kvalitu a využití. V závěru diplomové práce jsou následně uvedeny návrhy, které povedou ke zlepšení stávající situace procesů a povedou ke zvýšení spokojenosti zaměstnanců.
This diploma thesis describes and analyses the proces of motivation and remuneration of employees in selected company. The theoretical part is dedicated to explanation of basic terms of this topic.In the practical part i tis focused on the concrete company mentioned above. It is analysed its methods of motivation and remuneration of employees. The aim of this diploma thesis is to detect actual motivational instruments of this company and examine its quality and utilization. The final part presents some suggestions in order to improve the actual processes that would lead to higher satisfatcion of the employees.
Description
Citation
ŽÁK, J. Motivace a odměňování pracovníků ve výrobě u vybraného podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (předseda) Mgr. Stanislav Nisler (místopředseda) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen)
Date of acceptance
2019-06-05
Defence
otázky vedoucího - odpovězeno otázka oponenta - odpovězeno doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA -Na základě jaké teorie jste vytvořil otázky pro dotazníkové šetření? - odpovězeno doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA - Prováděl jste v rámci dotazníkového šetření i pilotní výzkum? - odpovězeno doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA - Proč jste v rámci dotazníkového šetření nevyužil statistické vyhodnocení? - částečně odpovězeno doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. - Proč v návrzích uvádíte ke zvýšení motivace zavedení stravenek, když má firma závodní jídelnu? Mají dostatek času jít se stravovat mimo prostory firmy? - odpovězeno doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. - Do jaké míry může využít Vámi předložené návrhy autonomně konkrétní závod, který analyzujete v diplomové práci? Jedná se totiž o jeden ze 7 závodů v ČR. - odpovězeno Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA - U návrhu stravenek se výše příspěvku zaměstnavatele odvíjí od závodní jídelny, kterou firma má. Potom Vámi uvedená kalkulace příspěvku na stravenky je mylná. Jaká je tedy cena stravy v jídelně a jak by se změnila výše příspěvku? - odpovězeno Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA - Myslíte si, že zaměstnanci s národností jinou než českou, porozuměli plně předloženému dotazníkovému šetření? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO