Rozšíření motivačního systému vybrané společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá návrhem rozšíření motivačního systému společnosti Bosch Diesel s. r. o. V teoretické části jsou shrnuty poznatky týkající se motivace zaměstnanců. Následně je pomocí interních zdrojů společnosti a dotazníkového šetření vytvořena analytická část, na kterou navazují návrhy nových prvků motivačního systému společnosti.
The diploma thesis deals with the proposal of extending the motivation system of Bosch Diesel company. The theoretical part summarizes the findings concerning employee motivation. Subsequently, an analytical part is created using internal sources of the company and a questionnaire survey.
Description
Citation
CAKLOVÁ, G. Rozšíření motivačního systému vybrané společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) Ing. Martin Mahel, Ph.D. (místopředseda) doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2019-06-05
Defence
Otázky vedoucího - Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. - bez otázek Otázky oponenta - Mgr. Jitka Roupcová Který návrh je pro společnost nejpřínosnější a proč? - nepoloženo Jak bylo postupováno při navrhování nových benefitů pro zaměstnance společnosti? - odpovězeno Otázky komise - Ing. Markéta Kruntorádová, PhD. Příspěvek na dovolenou je daňově uznatelný náklad? - odpovězeno Ing. Martin Mahel, Ph.D. Kolik má firma zaměstnanců? - odpovězeno Proč jsou doby zavádění jednotlivých opatření tak dlouhé? - odpovězeno Ing. Josef Veselý, CSc. Jaká je průměrná mzda v dané kategorie a jaký je hlavní motiv člověka k nástupu do práce? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO